Nieuws

dutch-youth-regatta-2019-zit-erop

Dutch Youth Regatta 2019 zit...


Het zit erop. DeDutch Youth Regatta 2019 was een groot succes. Fantastisch (bijna Topisch) weer en een wederom perfect georganiseerd evenement. Mooie resultaten voor het team met prijzen voor Signe (5e...
4-famedcoach4sailing-zeilers-geselecteerd-voor-het-wk-en-ek

4 FamedCoach4Sailing zeilers...


De 1e dag van de selectiewedstrijdenin Muiderzand was erharde wind, kou, regen en zelfs hagelbuien. Helaas voor vele besloot hetwedstrijdcomité dat er zaterdag slechts 1 wedstrijd werd gevaren. Zondag was...
Doel
Activiteiten
Training
Middelen

homeDoel

Coach4Sailing organiseert zeil- trainingen en begeleidt zeilers voor-, na- en tijdens wedstrijden in binnen- en buitenland.
Dit doen wij zowel voor het Watersportverbond, klassenorganisaties en verenigingen als voor individuele zeilers en zeilsters.

Coach4Sailing heeft zich gespecialiseerd in het geven van zeiltrainingen en het coachen van zeilers tijdens wedstrijden. Daarnaast geven we lezingen en workshops.

Coach4Sailing kan u verder helpen met:  
Het begeleiden van zeilers, individuele trainingsprogramma´s, "train-de-trainer-programma", (helpen) organiseren van evenementen en huren en vervoeren van trainingsmiddelen.

Zie voor meer informatie: de Activiteiten pagina >>

hometrainingfeedback

De training door Coach4Sailing bestaat altijd uit een voor- en nabespreking waarin het doel van de training wordt geformuleerd. 

Han Beverwijk geeft direct feedback aan de zeiler.
Met deze informatie kan de zeiler gelijk aan de slag.

trailerZweden klein

Coach4Sailing beschikt 
over de trainingsmiddelen die een training succesvol kunnen maken:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

 

De twee FamedCoach4SailingTeam Trainingsweken in Bandol 2017 zitten erop!  Het FamedCoach4SailingTeam trainde 2 Clinics van 6 dagen in Zuid-Frankrijk met invités van het Optimist Delta Lloyd Talentteam, W.V. Frisia, W.V.Braassemermeer, G.W.V. de Vrijbuiter, 3 topzeilers van Go Saling European Team en met de Fransman Tom Rodet, de nummer 2 van de Franse Kampioenschappen 2016.

Het zijn twee leerzame Clinics geworden. Op het water is hard getraind én er zijn door de enthousiaste Optimistzeilers veel nuttige zeiluren gemaakt!

Om de foto's van de 2 FamedCoach4SailingTeam Trainingsweken te bekijken, klik hier.

Hieronder kun je het verslag van Rik Dieperink lezen: 

2e Trainingsweek Bandol 2017 

Vorige week heeft het FamedCoach4SailingTeam in Bandol (Frankrijk) getraind samen met zo'n 15 Optimisten van Go Sailing European Team.
Het FamedCoach4SailingTeam werd aangevuld met drie top zeilsters van Go Sailing: Frederique van Eupen, Bente Ravelingien en Margaux Keppens. Het weer was een stuk beter dan in Nederland. Lekker zonnig en zo'n 15 graden en natuurlijk wind. De eerste 3 dagen gemiddelde wind van zo'n 10-15 knopen. De 3 dagen daarna wat meer wind ongeveer 20-28 knopen.

We begonnen elke dag om 10 uur met een korte briefing over het weer door Go Sailing en om half 5 waren we klaar met de watertraining. Elke middag om 15.30 was er een wedstrijd. Soms alleen met Go Sailing, soms met andere teams, zoals de Braassemermeer en Muiderzand. Dan had je al gauw een startveld met zo'n 50 boten.

Van al dat zeilen krijg je honger. Familie van den Berg maakte vaak een broodje knak of een hamburger klaar voor ons tussen de middag. Op 28 februari was er nog een verrassing. Han bleek die dag 15 jaar trainer te zijn. Dat hebben we natuurlijk even gevierd. Voor ik het wist was de week weer om. Ik heb weer veel geleerd en veel plezier gehad.
 
Rik Dieperink
FamedCoach4SailingTeam

Bandol 2017

De visie van Han

homevisiecoachHan

Plan van aanpak Han Beverwijk: Voordat een training begint wordt door de trainer-coach eerst het zeilontwikkelingsniveau van de individuele zeiler onderzocht. De doelstelling van de zeiler wordt in kaart gebracht. Hierna wordt (samen) een trainingsplan opgesteld. Dit geldt voor zowel een dagtraining of voor een jaarprogramma. Tijdens de training is het geven van positieve feedback erg belangrijk om de zeiler zich beter te laten ontwikkelen. Han is erg kritisch tijdens de training en hij weet dat het geven van positieve feedback erg belangrijk is om de zeiler zich optimaal te kunnen laten ontwikkelen. Het plezier tijdens de training is belangrijk. Kennis over de persoonlijkheid van de zeiler helpt de trainer om de zeiler zich optimaal te laten ontwikkelen. Er wordt veel met individuele leerpunten en zogenaamde actiepunten gewerkt.

 

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Adverteerders

Onze sponsors

Sponsor ons gratis!

SponsorKliks, gratis sponsoren!