Home

News

wat-heeft-de-corona-tijd-het-famedcoach4sailingteam-gebracht

Wat heeft de Corona tijd het FamedCoach4SailingTeam...


Terwijl Corona al in Azië rond dwaalde mochten de zeilers van het FamedCoach4SailingTeam nog genieten van het zeilen. Begin februari is het team naar...
we-zijn-weer-aan-het-trainen-en-zomerclinics-aan-het-organiseren

We zijn weer aan het trainen en zomerclinics aan het...


Door de versoepeling van de Corona-regels kunnen we weer trainen! Gelukkig!We doen dit volgens de strenge regels van ons Corona-protocol om verdere...
Purpose
Activities
Training
Equipment

homeDoel

Coach4Sailing is a company for sailors. Han Beverwijk is the headcoach.
We train and coach sailors in national, international, Olympic- and Paralympic Classes.

Coach4Sailing is specialized in training and coaching of sailers during events. We also give lectures and organize workstops.

Coach4Sailing can help you with:
Coaching of sailers, individual trainingprograms, "train-the-trainer-programmas", (help) organizing events and hiring and transport of trainingmeans.

See for more information: the Organization page >>

 

hometrainingfeedback

The training by Coach4Sailing contains always preperation- and evaluation meetings with the aim to explain the target of the training.

Han Beverwijk gives direct feedback to the sailer.
The sailer can use this information immediately.

trailerZweden klein

Coach4Sailing owns
the equipment that can make your training succesfull:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

Boterletterwedstrijden 2014, Kralingse plassen

Zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 was het alweer zo ver, de laatste wedstrijd van het jaar: De 50ste Boterletterwedstrijd.

Zaterdag was er windkracht 3/4 voorspeld, een lekker windje dus. Maar ook al scheen de zon, het was toch erg koud! Iedereen was dan ook erg warm gekleed. Ook kreeg het FamedCoach4SailingTeam van Sailcenter de nieuwe hesjes uitgedeeld. Met de voorbespreking werd de baan besproken, en Han vertelde ook nog over de vele vlagen op de Kralingse plas. Na de voorbespreking gingen we snel het water op. Daar deden we nog een warming up (want het was best koud!) en controleerden wij onze trim.

Het waren 2 spannende wedstrijden op een leuke, maar lange baan. Je moest goed opletten waar je heen ging, een keer de verkeerde kant opgaan kon al een groot deel van de wedstrijd bepalen. Dat kwam door de vele shifts die vooral tijdens de 2de wedstrijd de windrichting erg bepaalde. Het was erg lastig om in een rechte lijn op de boei af te varen, omdat de boeien ver van elkaar lagen.

Op zondag was er helaas, zoals voorspeld te weinig wind om te zeilen. De boten zijn nog wel het water op gegaan. De optimisten zijn nog wel aan de start procedure begonnen, maar die werd er bijna bij een minuut uitgehaald.

Bedankt RZV voor de leuke wedstrijd!

Lucas Struijk, NED 2220

Lees meer http://www.famedcoach4sailingteam.nl/nieuws/189-boterletter-wedstrijden-2014

Een activiteit van Coach4Sailing.nl