Home

News

lockdown-in-nederland

Jeugd kan buiten sporten tijdens lockdown in Nederland...


Nederland in Lockdown Vanaf dinsdag 15 december is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te...
wintertraining-coach4sailingteam-2020-2021-in-loosdrecht

Wintertraining Coach4SailingTeam 2020-2021 in...


In oktober is het nieuwe Coach4SailingTeam samengesteld. Het team bestaat uit 9 ambitieuze Optimistzeilers en 3 ambitieuze Optimistzeilsters! Na...
Purpose
Activities
Training
Equipment

homeDoel

Coach4Sailing is a company for sailors. Han Beverwijk is the headcoach.
We train and coach sailors in national, international, Olympic- and Paralympic Classes.

Coach4Sailing is specialized in training and coaching of sailers during events. We also give lectures and organize workstops.

Coach4Sailing can help you with:
Coaching of sailers, individual trainingprograms, "train-the-trainer-programmas", (help) organizing events and hiring and transport of trainingmeans.

See for more information: the Organization page >>

 

hometrainingfeedback

The training by Coach4Sailing contains always preperation- and evaluation meetings with the aim to explain the target of the training.

Han Beverwijk gives direct feedback to the sailer.
The sailer can use this information immediately.

trailerZweden klein

Coach4Sailing owns
the equipment that can make your training succesfull:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

FamedCoach4SailingTeam succesvol tijdens ijskoude "Boterletter".

Tijdens een ijskoude "Boterletter" op de Kralingse plas in Rotterdam heeft het FamedCoach4SailingTeam afgelopen weekend met maar liefst 3 zeilers in de top 5 zeer goede resultaten behaald. 
1e plaats voor Rik Dieperink, 4e Olaf Ganzevles, 5e Bart van den Berg, 12e Finn Kribbe, 26e Thomas de Graaf, 33e Frank Boer en 40e Jeroen Dieperink. Een mooi resultaat. 

Boterletter 2016 4 klein

Het weekend begon zaterdag met weinig kans op wind. Er stond werkelijk geen zuchtje en de vele zeilers dachten dan ook dat ze voor niets hadden opgetuigd. Maar dankzij de zeer goede inschatting van de organisatie kon er toch in de middag 1 wedstrijd gevaren worden. 

Boterletter 2016 5 klein

Zondag begon zelfs nog kouder en onze zeilers hadden een deel van de ochtend nodig om hun boot ijsvrij en de schoten weer soepel te maken. Omdat later de zon begon te schijnen werd het uiteindelijk een heerlijke winterdag, prachtig droog en zonnig. Maar nog veel belangrijker; met wind! Hierdoor konden er zondag nog 2 wedstrijden gevaren worden. 

Boterletter 2016 3 klein

Boterletter 2016 6 klein

Avond Boterletter 2016 klein

 

Een activiteit van Coach4Sailing.nl