Home

News

wat-heeft-de-corona-tijd-het-famedcoach4sailingteam-gebracht

Wat heeft de Corona tijd het FamedCoach4SailingTeam...


Terwijl Corona al in Azië rond dwaalde mochten de zeilers van het FamedCoach4SailingTeam nog genieten van het zeilen. Begin februari is het team naar...
we-zijn-weer-aan-het-trainen-en-zomerclinics-aan-het-organiseren

We zijn weer aan het trainen en zomerclinics aan het...


Door de versoepeling van de Corona-regels kunnen we weer trainen! Gelukkig!We doen dit volgens de strenge regels van ons Corona-protocol om verdere...
Purpose
Activities
Training
Equipment

homeDoel

Coach4Sailing is a company for sailors. Han Beverwijk is the headcoach.
We train and coach sailors in national, international, Olympic- and Paralympic Classes.

Coach4Sailing is specialized in training and coaching of sailers during events. We also give lectures and organize workstops.

Coach4Sailing can help you with:
Coaching of sailers, individual trainingprograms, "train-the-trainer-programmas", (help) organizing events and hiring and transport of trainingmeans.

See for more information: the Organization page >>

 

hometrainingfeedback

The training by Coach4Sailing contains always preperation- and evaluation meetings with the aim to explain the target of the training.

Han Beverwijk gives direct feedback to the sailer.
The sailer can use this information immediately.

trailerZweden klein

Coach4Sailing owns
the equipment that can make your training succesfull:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

Een prachtig weerzien met onze Belgische vrienden op de Open Belgische Kampioenschappen te Nieuwpoort. Naast het mooie weer waren er weer mooie resultaten voor het FamedCoach4SailingTeam. Floris veroverde de eerste plaats bij de Benjamins en werd tevens derde in het algemeen klassement. Jasmijn werd eerste bij de meisjes en zevende in het algemeen klassement. Wederom wist Folkert boven zichzelf uit te stijgen

met een zesde plaats!

140919NieuwsTeamRIB

140919NieuwsJasmijnFolkert

De vier wedstrijden op zaterdag kwamen pas laat tot stand, waardoor de kids pas na zeven uur ’s avonds van het water kwamen. Uitgeput maar voldaan zo snel mogelijk aftuigen, nabespreken om vervolgens een snelle hap te nuttigen en daarna het bed (en niet het zwembad) in te duiken.
De zondag zag er veelbelovend uit met iets meer wind, echter er was ook iets meer stroming. Zoveel meer stroming dat het voor sommige zeilers leek op een achteruit zeilwedstrijd. Het gevolg was dat het wedstrijdcomité besloot de wedstrijd af te breken. Hierna werd er gewacht op wat meer wind. Helaas kwam de wind niet en bleef de stroom sterk. Er werd dus niet meer gestart.
Jammer voor de zeilers en voor de organisatie, maar het deed niets af aan het prachtige weekend.

140919NieuwsJasmijnFolkert

Totaaluitslag van de Optifall – Open Belgian Championship:

https://www.sailing.today/5d3ec63c14b8bd4e7b1c6d82/results

http://http//www.optifall.be

Een activiteit van Coach4Sailing.nl