Home

News

wat-heeft-de-corona-tijd-het-famedcoach4sailingteam-gebracht

Wat heeft de Corona tijd het FamedCoach4SailingTeam...


Terwijl Corona al in Azië rond dwaalde mochten de zeilers van het FamedCoach4SailingTeam nog genieten van het zeilen. Begin februari is het team naar...
we-zijn-weer-aan-het-trainen-en-zomerclinics-aan-het-organiseren

We zijn weer aan het trainen en zomerclinics aan het...


Door de versoepeling van de Corona-regels kunnen we weer trainen! Gelukkig!We doen dit volgens de strenge regels van ons Corona-protocol om verdere...
Purpose
Activities
Training
Equipment

homeDoel

Coach4Sailing is a company for sailors. Han Beverwijk is the headcoach.
We train and coach sailors in national, international, Olympic- and Paralympic Classes.

Coach4Sailing is specialized in training and coaching of sailers during events. We also give lectures and organize workstops.

Coach4Sailing can help you with:
Coaching of sailers, individual trainingprograms, "train-the-trainer-programmas", (help) organizing events and hiring and transport of trainingmeans.

See for more information: the Organization page >>

 

hometrainingfeedback

The training by Coach4Sailing contains always preperation- and evaluation meetings with the aim to explain the target of the training.

Han Beverwijk gives direct feedback to the sailer.
The sailer can use this information immediately.

trailerZweden klein

Coach4Sailing owns
the equipment that can make your training succesfull:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

23112019NieuwsBoterletterwindstil

Wij waren met het famed team bij de boterletter. Dit jaar was er helaas weinig wind. De boterletter is een wedstrijd die maar 1 keer in het jaar wordt gehouden. Het bevindt zich in Rotterdam op de Kralingse plas. Het is altijd ook een hele koude wedstrijd want het is van 30 november tot 1 december.

23112019NieuwsBoterletteroverzicht

We hebben

de eerste dag daarom ook niet kunnen zeilen maar we hebben wel gewoon nog onze routine gedaan en eerst dus voorbespreking. In de voorbespreking hebben we heel goed de baan besproken want dat is altijd nog wel een probleempje op de Kralingse plas. Eventjes later ging de uitstel er in en hadden we dus een tussenbespreking ingepland die ongeveer 1 uur later was. Maar die was uiteindelijk niet meer nodig want om 13:00 in de middag werd het voor de hele dag afgelast. Maar we hadden wel heel veel plezier gehad op de kant. Op zondag hadden we daarentegen wel wind en gingen we na de voorbespreking meteen het water op. Op het water gingen we ook meteen starten. Er waren veel windshifts en drukverschillen dus was het heel erg moeilijk. Na de eerste wedstrijd gingen we weer naar de kant om op te warmen. We hadden een korte tussenbespreking over de eerste wedstrijd en toen gingen we weer het water op voor de tweede. Het was heel erg koud en moeilijk maar uiteindelijk is Jasmijn 3e geworden ,Folkert 4e, Floris 9e, Abel 11e en Tjebbe 22e.

23112019NieuwsBoterletterTjebbe

23112019NieuwsBoterletterPrijsuitreiking

We hebben allemaal heel erg genoten en veel plezier gehad en we komen volgend jaar zeker weer terug!

Groetjes Floris

Een activiteit van Coach4Sailing.nl