De Hoofdtrainer van Coach4Sailing is Han Beverwijk.
Han heeft zich gespecialiseerd in eenmansboten. Hij heeft meer dan 6 jaar lang de OCN Kern- en Jeugdploeg getraind. Veel zeilers kennen Han Beverwijk als Finnzeiler, als oud bestuurslid van de Finn Club Holland, als Lasertrainer, als 2.4mR-trainer, als train-de-trainer coach en als hoofdcoach van het (Famed) Coach4SailingTeam voor Optimistzeilers.In februari 2020 is Nederland getroffen door de uitbraak van het Corona-Virus. Hierdoor heeft ook Coach4Sailing veel geplande sportevenementen moeten aflassen. Nog steeds is het plannen van evenementen door het Corona-virus moeilijk.

Omdat we steeds op korte termijn moeten inspelen op veranderende maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus kunnen data en plaats van geplande events veranderen. We adviseren om voor de actuele updates voor 2021 steeds in het menu "AGENDA" https://www.coach4sailing.nl/agenda en in het menu "Per Klasse INSCHRIJVEN" te kijken https://www.coach4sailing.nl/inschrijven/per-klasse .In april en mei 2021 hebben we in ieder geval MIDWEEKSTRAININGEN en United4Sailing Voorbereidingstrainingen voor o.a. Optimist zeilers in Medemblik en Workum op het programma staan. Zeilers kunnen zich op deze training optimaal voorbereiden op de OCN Optimist selectie wedstrijden in het voorjaar 2021 onder begeleiding van trainer Han Beverwijk.

Deelnemen kan na online-inschrijving. Andere klassen kunnen ook deelnemen in overleg met Coach4Sailing. 

CoachKlantendagFamedaug2018

Coach4Sailing organiseert midweeks trainingen, zomerkampen, internationale zeilkampen, clinics en regioweekendtrainingen.

In 2021 is Han Beverwijk Hoofdtrainer van de KNZ&RV Muiden, trainer bij HJC Jeugdzeilen en weer landelijk Regiotrainer van de Optimist Club Holland. Als OCN Landelijk Regiotrainer organiseert hij OCN-regio-midweeks trainingen in alle regio's. 

Voor 2021 zijn er weer inspirerende trainingen en mooie evenementen gepland. Het uitgebreide Coach4Sailing Programma 2020 - 2021 kun je het menu AGENDA vinden. 

Naast succesvolle zeilkampen en Grootwater Coach4Sailing Clinics en de twee Herfstclinics in Brouwersdam,
worden in de zomermaanden ook veel buitenlandse wedstrijden bezocht. 
Coach4Sailing begeleidde zeilers tijdens wedstrijden en trainingen in Spanje, Frankrijk, België, Italië en Duitsland. 
Voorgaande jaren zijn we bijvoorbeeld naar Palamós en Barcelona in Spanje, Bandol in Zuid-Frankrijk, Lanzerote, Kiel in Duitsland, Erquy, Crozon, Loctudy, de Open Franse Kampioenschappen, de Open Zwitserse Kampioenschappen, Nieuwpoort, de Open Belgische Kampioenschappen en Carcans- Maubuisson en La Rochelle in Frankrijk voor wedstrijd begeleiding in de Optimist geweest.
Sinds 2014 zijn ook de trainingen en wedstrijdbegeleiding in de Optimist tijdens de Ora Cup op het Gardameer zeer succesvol. 

LaserSlepenLaRochelleEnOpti

Bij de begeleiding van deze internationale evenementen door Coach4Sailing kunnen individuele zeilers zich ook aansluiten. Als invités van het Coach4SailingTeam 2020-2021 gaan ook veel Optimistzeilers mee naar interessante internationale wedstrijden. Veelal wordt zo'n actieve wedstrijdzeilvakantie door de Optimistzeilers gecombineerd met een zomervakantie met het hele gezin.

In februari 2020 net voor "de uitbraak van het Corona-virus in Nedeland" hebben we clinics en wedstrijden en clinics in Palamós, Barcelona en Valencia gehad. De geplande events in Kiel, Nieuwpoort, Arco-Torbole en Plérin zijn door COVID-19 afgelast.

In Nederland staan nu voor de winterperiode nog wel veel midweekstraingen voor Optimist, Laser, Splash, Dart 18, OK-dinghy en 2.4mR gepland. We geven daarbij training bij steeds verschillende clubs en op vaak verschillende locaties met uitdagende trainingsfaciliteiten.

Als je meer informatie wilt ontvangen over een training, coaching, begeleiding of een presentatie, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.


                      

famedcoach4sailingteam

Het (Famed) Coach4SailingTeam is een onderdeel van Coach4Sailing.


 


           kleinLogoCoach4Sailing        BannerWorldSailingISAF