Home

News

fenna-de-vries-1e-girl-op-optispring-2022-succes-voor-coach4sailingteam

Fenna de Vries 1e Meisje op Optispring. Succes voor...


Op 9 en 10 april is het eerste Selectieweekend voor de EK- en WK Optimist 2022 op de Grevelingen verzeild.. Fenna de Vries van het Coach4SailingTeam...
coach4sailingteam-traint-in-komende-tijd-in-spanje-vaart-2-internationale-wedstrijden

Training in Spanje en deelname aan 2 internationale...


Dit jaar begon het zeilseizoen voor het Coach4SailingTeam al vroeg. Vanaf de kerstbreak werd elk weekend lekker getraind op gastclub KNZ&RV Muiden....
Purpose
Activities
Training
Equipment

homeDoel

Coach4Sailing is a company for sailors. Han Beverwijk is the headcoach.
We train and coach sailors in national, international, Olympic- and Paralympic Classes.

Coach4Sailing is specialized in training and coaching of sailers during events. We also give lectures and organize workstops.

Coach4Sailing can help you with:
Coaching of sailers, individual trainingprograms, "train-the-trainer-programmas", (help) organizing events and hiring and transport of trainingmeans.

See for more information: the Organization page >>

 

hometrainingfeedback

The training by Coach4Sailing contains always preperation- and evaluation meetings with the aim to explain the target of the training.

Han Beverwijk gives direct feedback to the sailer.
The sailer can use this information immediately.

trailerZweden klein

Coach4Sailing owns
the equipment that can make your training succesfull:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.

“Heb je zin om het beste als Optimistzeiler uit jezelf te halen?

Dan ben je bij het Coach4SailingTeam aan het goede adres.”

Ieder jaar hebben we enthousiaste en gedreven Optimistzeilers die het wedstrijdzeilen graag (nog beter) onder de knie willen krijgen. En dat doen ze dan ook door de jaren heen. Veel zeilers maken bij ons een sterke groei door. Dat is mooi om te zien! We zijn ook erg blij met  de resultaten en prijzen die we dit jaar opnieuw hebben behaald. Dat kan je zien aan de ranglijsten van de OCN.

Op de eindstand van de OCN Ranking Selectie 2021 heeft ons team maar liefst 4 zeilers bij de eerste 18!
Bij op de Benjamin Ranking behaalden we de 1e en 2e plek. Er zijn 3 Coach4SailingTeam zeilers bij de eerste 8.
Hier zijn we trots op!

Op de ONK Optimist Benjamin 2021 in Medemblik werd Maurits Melens kampioen en eindigde Felix Mulders op de 2e plaats. Top!

We bedanken onze sponsoren Doomernik Yachts, TackTronics, Synopsis Management, Blue Dragon, Rooster Sailing, de Lijnenspecialist, Sailcenter en suppliers-partners hartelijk bedanken voor weer een heel jaar ondersteuning! Supliers-partners Nova Yachting, OMG Interiors, Optiparts, Optimax, Ron Meijer Marine Services en Ad Spek voor de samenwerking.
Dank aan alle verengingen en haven-, campingbedrijvens waar we afgelopen jaar hebben mogen trainen.  

Coach4SailingTeam Optimist:

Het is leuk dat we in heel Nederland en in het buitenland zeilen. Wie wil er nu niet naar het Gardameer of naar Frankrijk, of lekker in Nieuwpoort op stroom varen! Onze zeilers vinden het prachtig om afwisselend te kunnen zeilen op onze mooie wateren (bij onze leuke zeilverenigingen) en daarna weer lekker naar het buitenland te gaan. Op de verschillende kampen en reizen naar het buitenland is het gezellig en wordt tevens hard getraind. Mooi dat ouders, broertjes en zusjes dan ook lekker kunnen genieten van hun vakantie. Gezellig samen eten, surfen, mountainbiken geeft een boost aan de teamspirit.

Het is mooi dat onze prachtige teamkleding (met het nieuwe logo) deze teamspirit verhoogt. Hartstikke leuk om rond te sjouwen in je mooie nieuwe jas of hoody van het Coach4SailingTeam! LogoCoach4SailingStickerBlauw Klein

Onze trainer-coach Han Beverwijk wil ons graag vooruit helpen. Zijn gedrevenheid om al zijn kennis en ervaring over te brengen werkt aanstekelijk. Stop wel op tijd je vingers in je oren als hij begint te fluiten om ons bij elkaar te halen. Want anders hou je de hele dag nog suizende oren…..

We worden gestimuleerd om alles uit onszelf te halen. We trainen hard, dus moe worden we wel. De afwisseling met theorie is leuk, omdat dit je helpt om beter te (leren) zeilen.

We vinden het leuk als er dit najaar in oktober weer nieuwe teamleden aansluiten. Want samen kan je elkaar beter maken. Het maken van vriendschappen, het samenwerken en het (leren) omgaan met lief en leed (ja, frustrerend als het zeilen soms niet goed gaat) is van grote waarde. Dat neem je ook mee in je dagelijkse leven.

Het is fantastisch leuk te zien, dat onze oud-zeilers zo veel hebben geleerd, dat ze dit daarna mooi kunnen toepassen in hun vervolgklassen. Wat je hebt opgestoken bij ons team neem je maar mooi mee naar je volgende zeilleven.

We zijn nu druk doende om weer een nieuw Coach4SalingTeam 2021-2022 samen te stellen.
Er is nog plaats voor nieuwe leden. Wil jij ons team komen versterken? Bel of mail dan met trainer-coach Han Beverwijk of gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Contact - Coach4Sailing


LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG


 

Een activiteit van Coach4Sailing.nl