Dagtraining

Informatie over dag- en weekendtrainingen van Coach4Sailing:

Hoofdtrainer Han Beverwijk is gediplomeerd Zeiltrainer 4 en is beschikbaar om per dag of per weekend trainingen te verzorgen.DagtraingenHan2015

Aanmelden voor de weekend- en dagtrainingen doe je in het menu INSCHRIJVEN.


Als je meer informatie zou willen hebben, stuur Coach4Sailing dan een mailtje.

Je kunt ook mailen door gebruik te maken van het Contactformulier van Coach4Sailing


 

        2.4mR        optimist        laser        rsfevaklein        finn       LogoOKrood.svg

                       


 

De hoofdactiviteit van Han Beverwijk  / Coach4Sailing is het begeleiden van de Optimistzeilers van het  FamedCoach4SailingTeam.

Daarom zijn bijna alle weekends in 2021 vol, maar toch kunnen individuele zeilers / clubs / trainingsgroepen / klasseorganisaties zich nog wel aanmelden voor zeilwedstrijdtrainingen onder deskundige leiding van een toptrainer.

Voor 2021 zie "menu Agenda" voor de beschikbaarheid.


Optimist zeilers kunnen bijna altijd als invités trainen of wedstrijdbegeleiding krijgen samen met het Coach4SailingTeam 2020-2021. 
Dit is erg leerzaam én gezellig.
Vraag naar de mogelijkheden en vul vrijblijvend het  "Contactformulier" in of stuur een mailtje naar Coach4Sailing.


Laser 4.7 Logo4 7 100


*    Weekend op de door de zeilers gewenste locatie en klasse: 

In december en januari 2021 zijn er nog weekenden Zeiltraining mogelijk, bijvoorbeeld in Dart 18, Laser, Splash, OK, Finn.


mikeKam1

Coach4SailingTeam Optimist met invités 
19 en 20 december 2020

 

FamedCoach4SailingTeam met invités 
9 en 10 januari 2021

Het eerste weeken van Juli en op zaterdag 22 augustus en zondag 23 augustus is er een weekendtraining van het FamedCoach4SailingTeam. 
Invités kunnen daaraan meedoen.
Dit is een mooie en leuke kans om eens met het FamedCoach4SailingTeam mee te doen! De locatie is nog niet exact bekend, maar waarschijnijk in Veere of bij bij WV Wolphaartsdijk. 


 

 

 MidwkEllenLaserWVOP

 


Dagtraining4LasersVDWKoenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MidweekOKAlexOK Dinghy training in Loosdrecht 


2016FC4STMauritsRIB

Ook in 2019 werkte het ambitieuze FamedCoach4SailingTeam met invité's.

2020-2021:
Ben je als Optimistzeiler geïnteresseerd om mee te trainen, dan is dit een mooie gelegenheid om met veel plezier een weekend veel te trainen en kennis te maken met het leuke Coach4SailingTeam voor Optimistzeilers. Kijk in het menu Training & Coaching voor de events en data.

                               famedcoach4sailingteam

Het FamedCoach4SailingTeam is een onderdeel van Coach4Sailing. 


CoachHanBandol2012 
Zeilcoach Han Beverwijk met het FamedCoach4SailingTeam in Bandol. In 2019 was er ook weer een Bandol Clinic 


DagtrSofiaADW15

Famed Opti Summer Event voor Optimisten A, B en C in Muiderzand

26 en 27 Augustus 2017 


Een weekend trainen, wedstrijden, clinics, BBQ en vooral lol met veel Optimist-zeilers, trainers én ouders! 

We nodigen je uit deel te nemen aan het Famed Opti Summer Event dat alweer voor de 5e keer in Muiderzand plaatsvindt.

Een weekend trainen, wedstrijden, clinics, BBQ en vooral lol met veel Optimist-zeilers, trainers én ouders!

Het Famed Opti Summer Event wordt georganiseerd door het FamedCoach4SailingTeam voor Optimistzeilers in de Optimist A, B en C.

Je kunt nu op deze webite inschrijven voor het 5e Famed Opti Summer Event en je kunt je aanmelden voor de barbecue op zaterdagnamiddag.

Inschrijfgeld per zeiler inclusief barbecue: euro 8,00.

Ouders, broertjes en zusjes kunnen ook met de gezellige barbecue meedoen. We vragen daarvoor wel een bijdrage.

SVP wel vóór 14 juli aanmelden op www.coach4sailing.nl, menu "INSCHRIJVEN".

Zeilers kunnen zich hiervoor in juni 2017 inschrijven.  Schrijf in.... klik hier 

Klik hier om in te schrijven voor het Opti Summer Event en om aan te melden voor EXTRA deelnemers voor de barbecue.

Volg de ontwikkelingen van de het Famed Opti Summer Event op Facebook.

Have FUN and see you in Muiderzand!

Volg de ontwikkelingen van de het Famed Opti Summer Event 2016 en 2017 op Facebook.

Als je meer wil weten over het Famed Opti Summer Event. Lees dan het veslag hieronder.

OptiSummerTeam2015
  Het Famed Opti Summer Event 2015 met de Optimist-zeilers van het FamedCoach4SailingTeam


 

fosepromoteam8664

 Verslag van het Famed Opti Summer Event  24 en 25 augustus 2013 bij Marina Muiderzand

Op 24 en 25 augustus vond het eerste Famed Opti Summer Event plaats: Een laagdrempelig weekend waar alle Optimist zeilers welkom waren en waar de ‘FUN! centraal stond.

Niets moest en alles mocht.Het was een weekend van trainen, wedstrijden, clinics, BBQ en vooral lol met vele Optimist zeilers en hun ouders. In totaal hebben er het hele weekend wel 68 zeilers meegedaan. Een geweldig mooi aantal als je bekijkt dat bij de Sneekweek ongeveer hetzelfde aantal Optimisten meededen.

Op zaterdag heeft iedereen getraind samen met de clubtrainers (Joanne Lampen, Yorick Verzijden en Roeland van KRZ&RV Muiden) en de drie Coach4Sailing gasttrainers Lotte de Groot, Benjamin Wempe en Rick Spelde. Met zijn allen trainden zij vol enthousiasme de verschillende A, B en C zeilers. Het was prima trainingsweer. Het was ook heerlijk zonnig, waardoor er echt een sfeer ontstond van een “tropisch” Summer Event! Dit kwam natuurlijk ook, omdat kinderen en ouders lekker in de ligzakken konden chillen. Zeer relaxed!

Het Famed Opti Summer Event promotieteam (Frederique Bol, Roos Bouwer en Valerie van Empel) deelde vol enthousiasme stickers aan iedereen uit en verlevigden de sfeer van het Event.

Dirk Jan Broertjes en Patrick Spaander hebben van het hele Event prachtige foto’s gemaakt.

De ouders konden in deze zonnige omgeving diverse nuttige clinics en workshops bijwonen.

Han Beverwijk hield een Trimclinic gericht op zeiltrim van de Optimist, die door veel ouders met veel interesse werd gevolgd. Ook werd er voorlichting gegeven over de keuze van het materiaal (boten, masten, zeilen).

Tevens was er een clinic mbt onderhoud- en -reparatie tips aangeboden door Sailcenter. Iedereen kon vragen stellen over alles rondom het onderhoud en het repareren van Optimisten. Er stond een Optimist op het strandje opgesteld waardoor de onderhoudstips ook nog eens “live” werden getoond. Mooi om te zien hoe glad je een Optimist kan krijgen met allerlei poetsmiddelen. Met andere woorden: de tips waren heel nuttig voor alle ouders en kinderen die hun bootje zo goed mogelijk geprepareerd willen hebben.  

Ook werd er een Splitsworkshop aangeboden door De Lijnenspecialist. Jan-Willem Polman toonde mooie instructiefilmpjes over hoe je zo goed mogelijk lijnen kan splitsen. Het was vervolgens leuk om te hoe ouders met de tong uit de mond hun best deden om zo mooi mogelijk hun lijn te splitsen. Vol trots konden ze na afloop hun creaties aan elkaar tonen.

Chris de Groot van BIGBIKESsmallbikes hield een wedstrijd voor ouders wie er zo snel mogelijk een vouwfiets in elkaar kon vouwen. Er werden inderdaad toptijden gehaald, waarbij toptijden werden gehaald waarvoor ’s avonds bij de BBQ een prijs werd uitgereikt.

Alle zeilers en ouders konden bij de Magic Marine Workshop vragen stellen over “Zeilen met de juiste kleding”. Erg nuttige informatie.

Daarnaast waren er de hele dag diverse leuke activiteiten zoals RIB Racing (van Even Los) en een zeephelling. Vol enthousiasme storten de kinderen zich met gevaar voor eigen leven met het hoofd naar voren of naar achteren van de helling. Ook elkaar natspuiten met de waterslang die werd gebruikt om de helling met zeep goed glad te houden was een leuke activiteit.

Ter afsluiting van de zaterdag was er een BBQ bij Sail-Today aangeboden door Famed. De BBQ was mede een succes, omdat Wilbert, Anneloes en Roos Mulders ongekende roosterkwaliteiten bleken te hebben, zodat er heerlijk gebakken vlees kon worden geserveerd.Jammer dat aan het eind van de BBQ het een beetje ging regenen. Maar toen was gelukkig bijna iedereen al uitgegeten.


Op zondag stond een aantal zeilwedstrijden centraal. Henk de Jong (wedstrijdleider bij WSV Het Witte Huis) en Dirk Jan Broertjes (wedstrijdleider van WV de Koenen) waren bereid gevonden om de wedstrijden te leiden. Er werd een goede baan uitgelegd en er werden twee professionele races gevaren.

Na de lunch was oorspronkelijk de bedoeling, dat er een rondje Pampus zou worden gevaren. Dit was helaas niet mogelijk in verband met te weinig wind. In de plaats daarvan werd een race gehouden met een Le Mansstart waarbij er eerst een stuk moest worden gerend naar de Optimisten. Iedereen liep elkaar voor de sokken, maar het stimuleerde zeker het fanatisme waarmee de kinderen naar hun bootjes renden. Vanaf het strand werd er gevaren naar het eiland dat iets verder op ligt.

De zondag werd afgesloten met een prijsuitreiking waarbij in totaal 6 prijzen (beschikbaar gesteld door Sailcenter) werden verdeeld. De uitslagen waren als volgt:

Optimist A:
1. Lars Postma
2. Teun in der Maur
3. Pim Jager

Optimist B:
1. Ole Grootes
2. Ties Wijbinga
3. Sam Groenendaal

Optimist C:
1. Hugo Brouwers
2. Charlotte den Dekker
3. Adriaan Ouwerkerk    

Concern / Schoenmakers Communicatie-projecten had nog een speciale prijs (een iPhone windmeter) voor de winnaar van de Le Mansstart (de derde race).

Bij de tombola die werd gehouden werd een nieuw Optimistzeil ter beschikking gesteld door Nic Bol van Quantum Sails Nederland.

Zeilers en de ouders gaven aan, dat ze tijdens het weekend ontzettend hebben genoten en dat het evenement volgend jaar voor herhaling vatbaar is.

Met andere woorden: Het werd een weekend om nooit te vergeten!

Speciale dank aan Sander Haandrikman van Sailcenter voor de organisatie van het Event vooraf, Famed, Kraan & Partners en Coach4Sailing voor de het tot stand komen van dit Event.

Het Famed Opti Summer Event staat voor volgend jaar gepland op 23 en 24 augustus 2014.

fosetribune8668

 Ook in 2019
werkt het FamedCoach4SailingTeam met invité's. Ben je als Optimistzeiler geïnteresseerd om mee te trainen, dan is dit een mooie gelegenheid om met veel plezier een weekend veel te trainen en kennis te maken met het leuke FamedCoach4SailingTeam voor Optimistzeilers. Kijk in het menu Training & Coaching voor de events en data.

                               famedcoach4sailingteam


 

Pers bericht FamedCoach4SailingTeam, oktober 2017


Ook dit jaar hebben we 4 zeilers die doorstromen naar een andere klasse in de zeilsport.

Alle zeilers hebben veel geleerd in het FamedCoach4SailingTeam onder leiding van Han Beverwijk! Wij zijn een team wat maximaal bestaat uit 12 zeilers. Dit is een mooi aantal is waarbij je goed kunt trainen op alle technieken en waarbij de persoonlijke aandacht van de trainer voor alle zeilers hoog is. 

Bij jij de gedreven optimistzeiler die op een hoger nivo wil komen en samen met ons je doelen wilt bereiken? Dat kan bij het FamedCoach4SailingTeam!

Het Famed Coach4SailingTeam wordt wel eens de “Hofleverancier” van de Optimisten Kern- en Jeugdploeg genoemd. In 2017 zitten er aardig wat oud FamedCoach4SailingTeam zeilers in de Kern- en Jeugdploeg. Dus waar kan je beter jouw ambities waarmaken dan bij het FamedCoach4Sailing Team.

Hoe kun je bij ons team komen?

Je kunt als invité in juni/juli meetrainen of meedoen met de begeleiding van het FamedCoach4SailingTeam door coach Han Beverwijk. 
Kijk op www.famedcoach4sailingteam.nl. Daar zie je waar wij aan meedoen. Er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar.

Geef je op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met een duidelijke motivatie waarom jij de Optimistzeiler bent die graag mee wilt doen in het FamedCoach4SailingTeam.

 

MirtheAdwOokVdwBandol12

 

 


 

                                                    coach4sailing-sticker 

Let op: Je inschrijving is pas definitief als je voornaam bij deze definitieve inschrijvers vermeld staat op deze website. Coach4Sailing heeft het recht je inschrijving weigeren. Een training kan afgelast worden bij onvoldoende deelname.  

 


 

        star     SoloBootje        splash           europe


 


DagtraingenHan2015
 


 

 2.4mr tr braasem molen 20 05 08


Aanmelden voor de trainingen, wedstrijdbegeleiding & coaching, clinics, zomerkampen en andere activiteiten van Coach4Sailing doe je online in het menu INSCHRIJVEN. 

De inschrijving is pas definitief indien de inschrijving per email door Coach4Sailing is bevestigd of als de voornaam op de definitieve deelnemerslijst op de website staat.

Een inschrijving/aanmelding kan door Coach4Sailing geweigerd worden, indien de zeiler naar het oordeel van de trainer an Coach4Sailing:

1. Onvoldoende techniek en/of ervaring, en/of fysieke kracht heeft om aan de intensieve zeiltraining (op open water) mee te doen.

2. Het niveau van de zeiler (nog) niet aansluit bij het niveau van de andere deelnemers.

3. De zeiler niet tot de gewenste niveaugroep behoort. Het doel is namelijk om de zeilers in zoveel mogelijk gelijke niveaugroepen te kunnen laten trainen.

4. Coach4Sailing is gerechtigd de training af te lassen bij onvoldoende deelname.

5. De Algemene Voorwaarden van Coach4Sailing zijn van toepassing op alle trainingen en activiteiten van Coach4Sailing.

 De Algemene Voorwaarden kun je vinden op onze website www.coach4sailing.nl

 


 

 Hofman klein            

 

 lijnenspecialist klein

 


 

 1WKMauritsHan260416

Optimistzeiler Maurits Vermeulen en Han Beverwijk in Workum na de bekendmaking van de OCN Selectie.

Maurits is 5e geworden en gaat naar de Worlds Optimist 2016 in Portugal. 


DagtrainingNieuwKfinn2015Opti         DagtrainingNieuwKMarijn2015Opti    

  Wintertraining op de Nieuwkoopse Plassen op 15 november 2015 met links Marijn Schortinghuis en rechts Jelle van der Meer.
  Foto: Han Beverwijk, Coach4Sailing


 mikeKam1     

   In de Solo-klasse heeft Han Beverwijk Mike Kamminga en Gerard Post getraind.  


LogKlassen30kbCoach4Sailing.jpg


De Algemene Voorwaarden van Coach4Sailing zijn van toepassing op deze trainingen en andere activiteiten van Coach4Sailing. 

Coach4Sailing is gerechtigd een inschrijving te weigeren. De reden hiervan kan onder andere zijn dat de zeiler volgens het oordeel van de trainer nog niet voldoende zeilvaardigheden bezit. Ook probeert de trainer zoveel mogelijk met groepen te trainen van het zelfde zeilniveau. Als het niveau van de zeiler teveel afwijkt van de groep, dan kan de inschrijving ook geweigerd worden. Bij onvoldoende deelname aan de training kan Coach4Sailing de training aflassen. 


Aanmelden voor de trainingen, wedstrijdbegeleiding & coaching, clinics, zomerkampen en andere activiteiten van Coach4Sailing doe je door je online te registreren en vervolgens in te schrijven op www.coach4sailing.nl menu INSCHRIJVEN. Als je nog vragen heb mail dan naar Coach4Sailing.Je kunt het contactformulier gebruiken. De inschrijving is pas definitief indien de inschrijving per email door Coach4Sailing is bevestigd of als de voornaam op de definitieve deelnemerslijst op de website staat.

Een inschrijving/aanmelding kan door Coach4Sailing geweigerd worden, indien de zeiler naar het oordeel van de trainer van Coach4Sailing:

1. Onvoldoende techniek en/of ervaring, en/of fysieke kracht heeft om aan de intensieve zeiltraining (op open water) mee te doen.
2. Het niveau van de zeiler (nog) niet aansluit bij het niveau van de andere deelnemers.
3. De zeiler niet tot de gewenste niveaugroep behoort. Het doel is namelijk om de zeilers in zoveel mogelijk gelijke niveaugroepen te kunnen laten trainen.
4. Coach4Sailing is gerechtigd de training af te lassen bij onvoldoende deelname.
5. De Algemene Voorwaarden van Coach4Sailing zijn van toepassing op alle trainingen en activiteiten van Coach4Sailing. De Algemene Voorwaarden kun je vinden op onze website www.coach4sailing.nl

http://www.coach4sailing.nl/algemene-voorwaarden


                           

 


- 4 FUN, 2 WIN -


LogKlassen30kbCoach4Sailing.jpg


 

Een activiteit van Coach4Sailing.nl