Teamleden

In 2023 is er geen Optimist Coach4SailingTeam geformeerd. Trainer Han is in 2023 trainer bij het Jeugd Trainings Team (JTT) van de Optimist Club Nederland (OCN) en begeleidde voor de GWV deVrijbuiter Optimistzeilers van het Loosdrecht Talent Team (LTT -Optimist) en Optimist Buitenploeg. 

Er zijn plannen van ouders en zeilers om na 8 oktober 2023 weer een Coach4SalingTeam 2023-2024 te starten. 

Informatie over het Coach4SailingTeam 2021-2022:

Wij zijn een groep ambitieuze Optimistzeilers die onder leiding van toptrainer en coach Han Beverwijk graag nog beter willen leren zeilen.LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG We vormen een hecht team! Het Coach4SailingTeam 2021-2022 heeft 12 ambitieuze teamleden. Het Optimisten Zeilteam bestaat uit  4 meisjes en 8 jongens.

 


Zeilersprofielen en foto's van de 12 leden Coach4SailingTeam 2021-2022:


 

Fimme Boekhoven 

Hoi, ik ben Fimme en ik ben 12 jaar. Ik woon in Loenen aan de Vecht samen met mijn ouders en mijn zusje Anne-Tjitske. We hebben ook een hond, die heet Bolke.

Ik zit in 1 Havo van het ATC in Hilversum. Mijn hobby’s zijn natuurlijk zeilen maar ook voetballen met mijn vrienden. Als ik niet aan het zeilen ben met het Coach4Sailing team, ben ik na schooltijd vaak thuis op de Vecht aan het zwemmen, suppen of met mijn rubberbootje aan het varen.

Ik zeil al mijn hele leven mee op de boot van mijn opa en oma en op de boot van mijn ouders.
Ik heb afgelopen jaar met veel plezier in het team van Han gezeild. Ik heb heel veel geleerd waardoor ik een mooie plaats op de OCN lijst behaald heb. Dit jaar hoop ik nog hoger te eindigen!Ik kijk er erg naar uit om met het nieuwe team fanatiek te gaan trainen en nog beter te worden.
Natuurlijk wil ik ook veel plezier hebben met de kinderen in het team!

Groetjes van Fimme


Hugo Tiggelhoven ZeilteamHugo 20220925 WA0006

 

 

 

 


Laurens BijlsmaTeamleden300Laurens 20210808 

Hoi, ik ben Laurens en ik ben 13 jaar. Ik woon in Bilthoven met mijn vader, moeder, zus en zusje. Ik zit op de Werkplaats in Bilthoven 1 gymnasium. 
Mijn hobby’s zijn zeilen, hockey en golf. Als ik niet zeil dan ben ik aan het hockeyen bij schc in jongens c 5.

Ik zeil al sinds mijn 5e. Ik ben begonnen bij Het Veerse Gat, dat is een zeilschool in Zeeland. Mijn eerste echte les in de Optimist was op Loosdrecht bij de KWVL. 
Toen hadden mijn zus (Annelie) en ik samen een boot. 

Later kreeg ik mijn eigen boot James Bond. Ik ging steeds meer oefenen en ging naar de Combi A/B. Dat is een groepje met kinderen die enthousiast zijn om te gaan zeilen. Daarna stroomde ik door naar de selecties die doen mee aan de landelijke wedstrijden, zoals de DYR en de U4’s. 

En nu bij Han. Ik heb veel zin om te zeilen met ons nieuwe team. En nog beter te worden! 

Groetjes Laurens. 


Maurits Tiggelhoven 

Ik ben Maurits ik ben 11 jaar en vaar normaal bij de Braassem. Ik heb meegedaan aan de Clinic van Coach4sailing in de Meivakakantie. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd zoals het binnen de wind varen en hoe ik beter mijn eerste kruisrak op kan bouwen.

Ik vond de aanwijzingen van Han heel fijn en goed, omdat je er heel erg veel van leert en er daardoor heel veel aan hebt. Ik heb natuurlijk ook heel erg veel lol gehad op de clinic!

Groetjes Maurits 

 


Liselot Bijlsma 

 

 

 

 


Livia Rijksen LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG

Hi

Ik ben Livia en ben 12 jaar. Ik woon in Muiden met mijn vader, moeder, broer en hond Harry. Ik ben begonnen met zeilen op Vinkenveen en ben daarna gaan zeilen bij de knzrv, net als mijn broer.

Ik ben dit jaar overgestapt naar landelijk zeilen en ben daarvoor bij het Coach4SailingTeam gaan varen, omdat ik graag beter wil worden en stappen wil zetten in het wedstrijdzeilen.

Ik heb het erg naar mijn zin in het team en hoop dat ik nog beter kan leren zeilen. 


Lotje van der Velden TeamledenLotje vdVeldenPOR                                                                                                                                                                                                                                                        
Hoi, ik ben Lotje van der Velden. Ik ben 13 jaar oud en zit in havo 2. Ik begon met zeilen bij Aquavitesse en ging naar team Rotterdam 2.
In 2021 januari ging ik naar team Rotterdam 1. Ik kreeg toen training van Maarten Treuren. 

Komend jaar wil ik me erg graag verbeteren bij Coach4Sailing. Wedstrijdzeilen is namelijk een passie voor me geworden. Dit team zag er altijd heel gezellig en goed uit en dat leek me leuk om mee te doen. 

Ik kijk uit naar de eerste training!


Mischa Oosterbaan LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG

Hoi, ik ben Mischa. Ik ben 11 jaar. Ik vind zeilen leuk omdat je je dan helemaal vrij kan voelen en je je eigen keuzes kan maken.
Ik ben begonnen met de vrijdagavondlesjes bij W.V.de Koenen in Amsterdam. Daarna wilde ik leren wedstrijdzeilen en ging ik naar WV Braassemermeer.Ik vond de wedstrijden leuk en het ging ook heel goed.

Ik wil nog veel beter worden en meer leren, daarom vaar ik nu bij Han.
Hij is een serieuze trainer maar ook met grapjes tussendoor.
Ik hoop nog veel te leren en een leuke tijd te hebben tijdens het zeilen.


Nikaj Oosterbaan LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG

Hoi, ik ben Nikaj. Ik ben 9 jaar.
Ik ben begonnen met zeilles bij WV Braassemermeer en al snel daarna deed ik mee aan mijn eerste wedstrijd (Combi Groen Amsterdam).
Zeilen is leuk omdat je steeds een beetje beter kan worden, ook al is het soms best hard werken :) 


Joost Pfeiffer 

Hoi, mijn naam is Joost Pfeiffer en ik ben 11 jaar oud. Ik woon in Groenekan.


EventActJoost300metOscarRonaldSponsorsIk ben begonnen met zeilen bij Aquavitesse in Bruinisse, daarna ben ik lid geworden van Muiderzand. Mijn eerste wedstrijd was op de KWVL.Ik heb vorig seizoen de Combi’s gevaren in de Groen-klasse en daarna in de Benjamins.

Op Muiderzand heb ik voor het eerst gehoord over Han en zijn Coach4sailing-team. Ik ben toen met Han gaan trainen op De Vrijbuiter. Op die training heb ik superveel geleerd en ik vond het heel erg leuk. Ik ben toen vaker met Han gaan trainen in de hoop dat ik in zijn team mocht komen.

Dat is nu gelukt! En daar ben ik erg blij mee.

Groetjes, Joost.     


Sebastiaan van Ofwegen, Optimist NED 2241 TeamledenSebastiaanPortr2021

Hoi, ik ben Sebastiaan van Ofwegen. Ik ben 13 jaar oud. Ik zeil vanaf mijn 7de en vind het heel erg leuk.
Ik woon in Amsterdam met mijn broer, zus en ouders. Ik zeilde voor Coach4Sailing bij WV Braassemermeer.

Ik ben naar Coach4Sailing gekomen omdat ik graag beter wil worden en het gevoel heb dat ik me hier beter kan ontwikkelen. Ik besloot te gaan denken over Coach4Sailing nadat ik het Nederlands team niet had gehaald terwijl ik dat wel graag wilde.

Bij WV Braassemermeer werd ik getraind door Benjamin Wempe.

Coach4Sailing is voor mij de plek waar het gezellig is en waar ik het beste train!


Tijme van Dapperen, Optimist NED 3414 

Hoi, ik ben Tijme van Dapperen.
Ik woon in Sneek met mijn ouders en mijn zus ik ben 13 jaar oud en zit in havo 2.

Ik ben begonnen in bij team JWZ in Workum, daarna ben ik in naar regatta center Muiderzand gegaan.

Dit jaar zeil ik in het Coach4SailingTeam en ik kijk uit naar een mooie jaar met veel wedstrijden en trainingen!

 


Annelie Bijlsma  tot en met 1 juni 2022Teamleden300AnnlieB 20210806

Hoi,Ik ben Annelie, ik ben 14 jaar oud en vaar Optimist.
Ik begon met zeilen toen ik 7 was op zeilschool Het Veerse Gat. Ik bleek het toen zo leuk te vind dat ik het iedere week zou willen doen. Mijn ouders gingen daardoor kijken naar een vereniging bij ons in de buurt. Dat werd de KWVL (koninklijke watersport vereniging Loosdrecht) Daar begon ik toen ik 10 was in de Zopi’s.
Na een half jaar werd ik daar gevraagd om mee te doen aan de wintertraining, dat deed ik en stroomde het jaar daar op door naar de combi A/B. Daar had ik de combi finale gehaald en werd 19de in de A groep.
Kort daarna kwam ik in de selectie terecht, dat is de hoogst Optimisten klasse van de KWVL. Daar hebt ik 1 jaar in gevaren, het eerste jaar werd ik 85ste van Nederland.
Nu zit ik in het CoachSsailingTeam en daar ben ik super blij mee! Het is gezellig en je leert veel. Ik heb al veel grote stappen gemaakt. Ik ben erg benieuwd hoe mijn eerstvolgende U4 is! 


Annelien Huizer tot en met 1 juni 2022

Hoi, ik ben Annelien.Ik ben 13 jaar oud en vaar Optimist, ik vaar nu 1 jaar selectiewedstrijden. Ik voer eerst bij JWZ, maar daar gingen de trainers weg, dus moest ik op zoek naar een goeie plek om me te ontwikkelen. Ik wou heel graag naar een ander team en sowieso vond ik het oude FamedCoach4SailingTeam altijd al zo goed en leuk er uit zien en het leek mij echt vet om erbij te komen. Maar ik had niet verwacht dat dat daadwerkelijk zou gebeuren. Ik begon met een paar proeflessen en dat bleek zo leuk en goed te zijn, dat ik na de eerste maand al een grote vooruitgang heb gemaakt en dat wil ik alleen maar voortzetten.
Ook vind ik Han een hele goeie trainer, omdat hij alles door heeft, elke oefening heeft een bedoeling om je beter te maken.Ook zorgt hij heel goed voor sfeer en is het altijd gezellig. Maar als het op zeilen aankomt dan kan je zo veel van hem leren, omdat hij je echt beter wil maken en dat kan ie ook want hij heeft heel veel ervaring dat dat daadwerkelijk kan. Daarom ben ik heel blij met mijn keuze om bij het Coach4SailingTeam aan te sluiten om nu echt de stappen te maken! Ik heb heel veel zin in de volgende wedstrijd om mijn dingen die ik afgelopen tijd heb geleerd te gebruiken in de wedstrijd!  


Fenna de Vries tot en met 1 juni 2022

Hoi ik ben Fenna, 

Ik ben 13 jaar oud en ik doe aan zeilen, surfen, paardrijden en Krav Maga (een verdediging sport). Ik zeil altijd met veel plezier al vanaf mijn 6e jaar :) in de Optimist.
Ik zeil sinds 4 jaar actief wedstrijden zoals de combi’s, de DYR en de U4’s en heb ook al vaak in het buitenland gezeild waaronder : Kiel, twee keer in Bodrum, Abu Dhabi en nu het EK in Slovienë .
Ik heb 1 jaar bij de Jeugdploeg van het OCN gezeild, maar nu ga ik met veel plezier en zin naar het team van Coach4Sailing ;). Ik ga uit van een leerzaam jaar, vol met nieuwe uitdagingen en ook veel plezier maar dat gaat wel lukken denk ik.

Groetjes Fenna en tot op het water


Foto's van de leden Coach4SailingTeam 2021-2022:


 

 

TeamledenfotoTeam2021 22


ClinicsInvEnCoach4SailingTmuiden2022


Foto's van de 12 leden Coach4SailingTeam 2020-2021:Coach4SailingTeam 2020-2021 met 9 jongens en 3 meisjes: v.l.n.r. Fimme Boekhoven, Max Jansen, Tjebbe Warmerdam,
Abel Melens, Thije Bogaard, Zofia Szczesniak, Fenna de Vries, Audrius Moliakov, Maurits Melens, Felix Mulder,
Kirsten van der Heiden en Joost Pfeiffer.
  

 


10-10-2010  >>>> 10-10-2020 >>>> 10 jaar FamedCoach4SailingTeam >>>> Coach4SailingTeam 2021

        famedcoach4sailingteam         >>>>>>>>>               LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG


Foto's van de het FamedCoach4SailingTeam 2019-2020:


FamedCoach4SailingTeam 2019-2020 in Medemblik.

FamedCoach4SailingTeam 2019-2020 in Loosdrecht.

Team 2019

FamedCoach4SailingTeam 2018-2019 in Palamós

 

Team2017 3 site

FamedCoach4SailingTeam 2017-2018 in Medemblik

2018FamedTeamteam famed 2018 met onze care packagesverkleind

Team 2017 siteFamedCoach4SailingTeam 2017 in Workum

Team 2017 site kleinFamedCoach4SailingTeam 2016 - 2017 bij de Optispring in Port Zélande


Teamsept2016FC4ST
FamedCoach4SailingTeam 2015 - 2016 in september op de Roompot
FamedTeamWorkumRug13006731

OCNselectiebraassem

FamedCoach4SailingTeam 2015 - 2016

TEAMWorkum MeikampHuisje

 

team

FamedTeamRUGOptispring

Team2016FC4STPortZelande

Team2016PortZelandeFC4ST

Teamokt2015FC4ST

nieuwsMeitrainingWorkumfc4st2015 

FamedCoach4SailingTeam 2014 - 2015

 DSC4048

 FDB 0756

 FamedCoach4SailingTeam 2013 - 2014

 grotefoto 4hkkkdby

Het FamedCoach4SailingTeam met de nieuwe kleding gesponsored door Sailcenter tijdens de DYR in Workum

FamedCoach4SailingTeam20122013

FamedCoach4SailingTeam 2012 - 2013 

teamfoto2011 2012brouwerdam01

 FamedCoach4SailingTeam 2011-2012.

CompleetTeamBraasssemsponsordagvoorjaar2012

Het FamedCoach4SailingTeam 2010-2011 en het Coach4SailingTeamOptimist in de nieuwe FALCON-teamkleding op de Sponsordag 5 april 2012 op de Braassemermeer.  (Foto: Coach4Sailing) 

c4steammenuteamsneeuwdec2010
Het eerste FamedCoach4SailingTeam 2010-2011 in de sneeuw bij WSV Het Witte Huis tijdens een Theoriedag.

Teamnaj2010FC4ST

indexfamedc4steam

 Het FamedCoach4SailingTeam is opgericht op 10-10-10 voor Optimistzeilers. Bonne van Olst, Mirthe Akkermans, Laila van der Meer, Nora Sappé, Eliott Savelon, Emma Savelon, Ole Ribbink, Iris van Gerrevink, Juan Camacho Soares, Famed CEO Henk de Jong, Kraan, Eefje Nissen, Maud van Olst, Lotte de Groot, 


Meer informatie

Heb je belangstelling voor ons team of lijkt het je leuk om een een keer mee te komen trainen, neem dan contact met ons op!


INSCHRIJVEN 

Heel evenementen, wedstrijden en trainingen van het Coach4SailingTeam zijn open voor ALLE Optimistzeilers.
Je kunt dan dus samen met het Coach4SailingTeam meetrainen of gecoacht worden door de ervaren Optimisttrainer Han Beverwijk. 

De evenmenten vind je in onze AGENDA. Kies een leuk evenement waar je aan mee wil doen en schrijf in!

INSCHRIJVEN