Nieuws

“Heb je zin om het beste als Optimistzeiler uit jezelf te halen?

Dan ben je bij het Coach4SailingTeam aan het goede adres.”

Ieder jaar hebben we enthousiaste en gedreven Optimistzeilers die het wedstrijdzeilen graag (nog beter) onder de knie willen krijgen. En dat doen ze dan ook door de jaren heen. Veel zeilers maken bij ons een sterke groei door. Dat is mooi om te zien! We zijn ook erg blij met  de resultaten en prijzen die we dit jaar opnieuw hebben behaald. Dat kan je zien aan de ranglijsten van de OCN.

Op de eindstand van de OCN Ranking Selectie 2021 heeft ons team maar liefst 4 zeilers bij de eerste 18!
Bij op de Benjamin Ranking behaalden we de 1e en 2e plek. Er zijn 3 Coach4SailingTeam zeilers bij de eerste 8.
Hier zijn we trots op!

Op de ONK Optimist Benjamin 2021 in Medemblik werd Maurits Melens kampioen en eindigde Felix Mulders op de 2e plaats. Top!

We bedanken onze sponsoren Doomernik Yachts, TackTronics, Synopsis Management, Blue Dragon, Rooster Sailing, de Lijnenspecialist, Sailcenter en suppliers-partners hartelijk bedanken voor weer een heel jaar ondersteuning! Supliers-partners Nova Yachting, OMG Interiors, Optiparts, Optimax, Ron Meijer Marine Services en Ad Spek voor de samenwerking.
Dank aan alle verengingen en haven-, campingbedrijvens waar we afgelopen jaar hebben mogen trainen.  

Coach4SailingTeam Optimist:

Het is leuk dat we in heel Nederland en in het buitenland zeilen. Wie wil er nu niet naar het Gardameer of naar Frankrijk, of lekker in Nieuwpoort op stroom varen! Onze zeilers vinden het prachtig om afwisselend te kunnen zeilen op onze mooie wateren (bij onze leuke zeilverenigingen) en daarna weer lekker naar het buitenland te gaan. Op de verschillende kampen en reizen naar het buitenland is het gezellig en wordt tevens hard getraind. Mooi dat ouders, broertjes en zusjes dan ook lekker kunnen genieten van hun vakantie. Gezellig samen eten, surfen, mountainbiken geeft een boost aan de teamspirit.

Het is mooi dat onze prachtige teamkleding (met het nieuwe logo) deze teamspirit verhoogt. Hartstikke leuk om rond te sjouwen in je mooie nieuwe jas of hoody van het Coach4SailingTeam! LogoCoach4SailingStickerBlauw Klein

Onze trainer-coach Han Beverwijk wil ons graag vooruit helpen. Zijn gedrevenheid om al zijn kennis en ervaring over te brengen werkt aanstekelijk. Stop wel op tijd je vingers in je oren als hij begint te fluiten om ons bij elkaar te halen. Want anders hou je de hele dag nog suizende oren…..

We worden gestimuleerd om alles uit onszelf te halen. We trainen hard, dus moe worden we wel. De afwisseling met theorie is leuk, omdat dit je helpt om beter te (leren) zeilen.

We vinden het leuk als er dit najaar in oktober weer nieuwe teamleden aansluiten. Want samen kan je elkaar beter maken. Het maken van vriendschappen, het samenwerken en het (leren) omgaan met lief en leed (ja, frustrerend als het zeilen soms niet goed gaat) is van grote waarde. Dat neem je ook mee in je dagelijkse leven.

Het is fantastisch leuk te zien, dat onze oud-zeilers zo veel hebben geleerd, dat ze dit daarna mooi kunnen toepassen in hun vervolgklassen. Wat je hebt opgestoken bij ons team neem je maar mooi mee naar je volgende zeilleven.

We zijn nu druk doende om weer een nieuw Coach4SalingTeam 2021-2022 samen te stellen.
Er is nog plaats voor nieuwe leden. Wil jij ons team komen versterken? Bel of mail dan met trainer-coach Han Beverwijk of gebruik het contactformulier voor meer informatie.

Contact - Coach4Sailing


LogoCoach4SailingTeamVerkleindJPG


 

Subcategorieën

Meer nieuws

Gepubliceerd op 05/10/2021, 19:10 door hbeverwijk
onk-benjamin-optimist-1e-en-2e-plaats-voor-coach4sailingteam-zeilers Het Coach4SailingTeam heeft een kampioen!!!Op het ONK Optimist Benjamin 2021 in Medemblik is Maurits Melens Nederlands Kampioen geworden. Felix Mulder werd 2e. Fantastisch!Dit is een geweldige prestatie van de jonge Optimist zeilers van het Coach4SailingTeam!De ontwikkeling die Maurits dit jaar samen met zijn teamgenoten heeft doorgemaakt is geweldig geweest!  Het behalen van het Nederlands Kampioenschap Benjamin is een terechte beloning van een heel jaar lang hard werken. In de...
Gepubliceerd op 19/08/2021, 15:47 door hbeverwijk
mooie-wedstrijden-in-de-zomer-voor-de-optimistzeilersHet Coach4SailingTeam heeft met inachtneming van alle Corona-gedrags regels nog wel een top zomerseizoen gehad. In de zomervakantie van 2021 is het Corona-virus nog steeds actief en het blijft een stempel drukken op het plannen van activiteiten.De Optimist-zeilers hebben met invités nog wel veel kunnen trainen, lekker gezeild en wedstrijden bezocht. We waren in België op de Nieuwpoortweek, de Zeeland Regatta 2021 en we zijn naar Italië geweest. Klink hier voor 2 filmpjes van Nathalie van...
Gepubliceerd op 17/12/2020, 17:44 door hbeverwijk
lockdown-in-nederland Nederland in Lockdown Vanaf dinsdag 15 december is Nederland ter bestrijding van het coronavirus in een strenge lockdown om contacten tot een minimum te beperken. De jeugd tot achttien jaar mag buiten blijven sporten en trainen in teamverband zonder dat ze anderhalve meter afstand in acht hoeven te nemen. We kunnen onderling wedstrijdjes varen. Officiële wedstrijden zijn niet toegestaan, kantines, douches en kleedkamers zijn gesloten.De slogan van deze week op de website van het NOC*NSF is:...