Home

News

de-winter-is-begonnen-zeilclinic-in-de-kerstvakantie-2024-en-palamos-trophy

De winter is begonnen! Zeilclinic met...


Het Nederlandse  zeilseizoen loopt ten einde. Het wordt winters koud en dit weekend is de Boterletter tradioneel de alsluitingswedstijd van het...
wedstrijdseizoen-in-nederland-begonnen-na-vier-weken-voorbereidende-trainingen-en-wedstrijd-in-spanje

Wedstrijdseizoen in Nederland begonnen na vier weken...


De eerste Internationale Optimistwedstrijd, de Optispring, is verzeild. Het Nederlandse Optimisten wedstrijdseizoen is begonnen. In het voorjaar 2023...
Purpose
Activities
Training
Equipment

homeDoel

Coach4Sailing is a company for sailors. Han Beverwijk is the headcoach.
We train and coach sailors in national, international, Olympic- and Paralympic Classes.

Coach4Sailing is specialized in training and coaching of sailers during events. We also give lectures and organize workstops.

Coach4Sailing can help you with:
Coaching of sailers, individual trainingprograms, "train-the-trainer-programmas", (help) organizing events and hiring and transport of trainingmeans.

See for more information: the Organization page >>

 

hometrainingfeedback

The training by Coach4Sailing contains always preperation- and evaluation meetings with the aim to explain the target of the training.

Han Beverwijk gives direct feedback to the sailer.
The sailer can use this information immediately.

trailerZweden klein

Coach4Sailing owns
the equipment that can make your training succesfull:

Coachboat RIB, geremde dubbeltrailer, trailer voor 2 zeilboten, boeien, whiteboards, foto en video-camera's, laptop en beamer met projectiescherm.De eerste Internationale Optimistwedstrijd, de Optispring, is verzeild. Het Nederlandse Optimisten wedstrijdseizoen is begonnen.

In het voorjaar 2023 zijn we vooral druk geweest met Coach4Sailing wintertrainingen, een lange periode van vier weken Optimisttrainingen, clinics en wedstrijdbegeleiding van o.a. het NTT/ JTT-OCN en Coach4Sailing-zeilers op de 33e International Vila de Palamós Trophy 2023 in Spanje.

Op dit moment traint en begeleidt Han het Jeugd Training Team (JTT-OCN) van de Optimist Club Nederland, het Loosdrecht Talent Team (LTT van GWV de Vrijbuiter), de HJC Optimisten wedstrijdgroep (ieder donderdagmiddag) en ILCA-zeilers bij WV de Koenen.
Binnenkort starten ook de midweeks-doordeweekse trainingen in Loosdrecht.
 
In dit voorjaar 2023 is er nog geen Coach4SailingTeam . Optimist zeilers schrijven zich nu online per event in voor trainingen of wedstrijden waar Han Beverwijk, Coach4Sailing coach of trainer is.
De Easter Regatta op de Braassemermeer, de Nieuwpoortweek en Zeeland Regatta zijn evenementen waar zeilers zich online voor kunnen aanmelden.
Als je mee wil doen met deze trainingen of coaching, kijk dan voor de events in de agenda of in bijvoorbeeld het menu dagtrainingen .

Heb je vragen, stuur dan een contactformulier. We nemen dan contact met je op. 

 

 

 


 

Een activiteit van Coach4Sailing.nl